Gorica - Čelik 0 - 0

Srijeda, 10.02.2010.
Pregledano 2059 puta
Foto galerija
Foto galerija
Gorica - Čelik 0 - 0

Nogometaši Gorice odigrali su vrlo dobru utakmicu protiv premijerligaša iz BiH, zeničkog Čelika. Utakmica je odigrana po prohladnom i kišnom vremenu u Štinjanu, a tokom čitave utakmice goričani su odlično parirali, a prilika je bilo s obje strane.  Gorica je bolje otvorila utakmicu, te već u prvih deset minuta stvoreno je nekoliko izglednijih prilika pred vratima Pjanića. Od 15 minute zeničani su uspjeli posložiti redove te do kraja prvog dijela imaju laganu terensku inicijativu. U 30. minuti zeničani su imali i kazneni udarac, ali je Koprić odlično pročitao udarac Isakovića.
 U nastavku Petravić umjesto Bajte i Hajduka uvodi Dvornekovića i Milatovića, Gorica podiže tempo i čitavo drugo poluvrijeme potpuno kontrolira igru, a u nekoliko navrata Celčić, Milatović i Dvorneković zamalo ne svladavaju Hinovića, koji je zamijenio Pjanića.

Trener Petravić uopće nije skidao ozlijeđene Peka, Budimira, Ferenčeka, Da Silvu, te mlade igrače Biljana, Pavlicu, Vidaka, Žugaja...., koji će veću minutažu dobiti na sutrašnjoj utakmici, koja će se odigrati protiv jednog od austrijskih klubova, a ipak je otpao Pomorac koji je bio najavljen za sutra!

Inače nogometaši Gorice su današnje slobodno prijepodne iskoristili za prijepodnevnu šetnju Pulom, odakle donosimo također nekoliko fotografija.

HNK Gorica:
Koprić, Sučić, Hodonj, Sabljak, Bogović, Menzil, Sedmak, Bajto, Marošević, Celčić (Hadžić, Presečki, Makarun, Milatović, Dvorneković)
trener: Petravić

FK Čelik
Pjanić, Nikić, Jurić, Marković, Horić, Nemeljaković, Sadiković, Isaković, Dilaver, Šišić, Stupar (Hinović, Radić)
trener: Omer Kopić