Budućnost - Gorica 2 - 2

Ponedjeljak, 15.02.2010.
Pregledano 2171 puta
Foto galerija
Foto galerija
Budućnost - Gorica 2 - 2

U odličnoj utakmici koja je na trenutke plijenila ljepotom vodeća močad III HNL i vodeća momčad 1. lige federacije BiH na kraju su podijelile bodove.
Nogometaši Budućnosti su bili nešto bolji u prvih pola sata igre, a goričane je vjerojatno pomalo držao umor od jutarnjeg treninga, no kad su stvari sjele na svoje mjesto u 39. minuti Pek je odlično proigrao Dvornekovića koji je ušao malo sa strane u šesnaesterac Budućnosti i niskim prizemnim udarcem svladao Husića za vodstvo Gorice što je na kraju bio i konačan rezultat prvog dijela. U nastavku Gorica bolje ulazi i potpuno drži pod kontrolom igru, a nakon centaršuta Sedmaka, Celčić u 60. minuti pogađa gornji lijevi ugao vratara Budućnosti za zasluženih 2 : 0. U posljednjih pola sata Budućnost smanjuje preko Kurtića u 75. minuti nakon krive procjene i pogreške Perića, a u 87. minuti Haskić prekrasnim udarcem sa dvadeset metara skida paučinu sa Hadžićevog gola za konačnih 2:2.
Moramo spomenuti da su nogometaši Gorice od 75. - 90. minute propustili tri velike prilike za konačanu pobjedu, no unatoč tome treneri i jedne i druge ekipe napustili su zadovoljni travnjak u Medulinu.
Slijedeću utakmicu Gorica igra u srijedu protiv austrijskog drugoligaša, a o vremenu i mjestu igranja više ćemo znati sutra.

stadion u Medulinu
sudac: Zirdum
gledatelja. 20

strijelci: 0 : 1 Dvorneković (39), 0 : 2 Celčić (60), 1 : 2 Kurtić (75), 2 : 2 Haskić (87)

HNK Gorica
Koprić, Sučić, Hodonj, Sabljak, Bogović, Menzil, Bajto, Ferenček, Pek, Dvorneković, Marošević
(Hadžić, Perić, Sedmak, Celčić, Presečki, Hajduk)

NK Budućnost (Banovići)
Husić, Jusić, Kovačević, Zrnanović, Čergić, Sarajlić, Kurtić, Halilović, Sliško, Hadžić, Haskić
(Lugavić, Smajić, Ikanović, Softić)