Igrači otvorene škole nizom aktivnosti završili sezonu

Ponedjeljak, 19.06.2017.
Pregledano 1209 puta
Foto galerija
Foto galerija
Igrači otvorene škole nizom aktivnosti završili sezonu
Kuče - 15. 06.


Nogometaši otvorene škole sudjelovali su u četvrtak 15.06. na turniru  Turopoljca u Kučama koji su organizirali domaćini i na kojem je naša momčad osvojila 3.mjesto a ispred njih bili su drugoplasirani Dinamo Hidrel i Mladost koja je osvojila turnir. Za momčad OŠ Gorice igrali su: Marin Bilić-Nosić, Jura Softić, Noa Krasnić, Karlo Dragojević, Mario Lulić, Noa Memić, David Kajić, Antonio Ivadi, Fran Kovačević, Leon Žagar, Patrik Berdik, Andrej Šanić, Frano Ražanica, Hrvoje Papak, Nikola Kordić i Šime Validžić.


Liga Doberman - završetak 15.06.Momčad Otvorene škola pod vodstvom trenera Dominika Picka završila je natjecanje u ligi Doberman te na kraju osvojila odlično treće mjesto u konkurenciji 10 klubova. Pobjednik lige je momčad Mladosti iz Buzina a drugoplasirani je bio H.Dragovoljac. Rezultati završnog kola bili su Gorica-Mladost Buzin 1:4, Gorica-H.Dragovoljac 0:4 i Mladost Buzin-H.Dragovoljac 2:0 tako da je naša momčad u međusobnim susretima ove tri momčadi završila 3. mjestu. Za momčad OŠ Gorice igrali su: Marin Bilić-Nosić, Jura Softić, Noa Krasnić, Karlo Dragojević, Mario Lulić, Noa Memić, Nikola Kordić, David Kajić, Antonio Ivadi, Fran Kovačević, Leon Žagar, Patrik Berdik, Andrej Šanić, Frano Ražanica i Hrvoje Papak.

Obrezina 18.06. 

Najmlađi nogometaši otvorene škole sudjelovali su u nedjelju 18.06. na turniru u Obrezini koju je organizirala domaća Mladost. Pored naše momčadi na turniru je  sudjelovalo deset momčadi koje su bile podijeljene u dvije skupine: A – Mladost 1, Most, Trnovčica, Gradići i Turopoljac a skupina B – OŠ Gorica, Donja Zelina, Lomnica, Dinamo Hidrel i Mladost 2. Naša je momčad osvojila prvo mjesto u skupini te se plasirala u četvrtfinale i pobjedila Gradiće 3:1 a potom i Lomnicu na penale (regularno je bilo 0:0). U finalu je bolja od naše momčadi bila momčad Trnovčice rezultatom 2:0. Za našu momčad su igrali: Marin Bilić-Nosić, Jura Softić, Karlo Dragojević, Mario Lulić, Noa Memić, David Kajić, Fran Kovačević, Leon Žagar, Patrik Berdik, Hrvoje Papak, Domagoj Haljinko i Nikola Kordić.