Juniori nastavljaju

Nedjelja, 24.10.2010.
Pregledano 1500 puta
Foto galerija
Foto galerija
Juniori nastavljaju

12. kolo - 1. NL Središte Zagreb
Velika Gorica, 23.10.2010.

H.N.K. "GORICA" - N.K. VINOGRADAR................... 2 : 1 (1:0)

                                H.N.K. "GORICA"

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />  1Eugen Voštinić  2Karlo Celčić  3Damir Žutić13464Branko Tarle  5Marko Đolan  6Robert Huđber18777Domagoj Ražov15538Leon Grgić17609Alen Pejak  10Marko Marković162111Filip Pušec  12Andrija Budimir  p.v.  13Josip Grdenić  14Josip Vitez  15Marko Kadoić  16Ivan Marić  17Renato Cvetković  18Zvonko Fisel
         Kapetan: Marko Marković - broj 10


                       Rezultat i strijelci:
         
                   1 : 0   Ražov u 12. minuti 
                   1 : 1   Vađina u 57. minuti
                   2 : 1   Cvetković 84. minuti

          Juniori nastavljaju se dobrim igrama i pobjedama. U 12. kolu poražena je čvrsta  momčad Vinogradara na domaćem terenu, daleko teže nego što se to očekivalo. Vidjelo se u pripremi utakmice da su naši igrači motivirani i da s nestrpljenjem očekuju ovu utakmicu. Od prvog trenutka "jurnuli" su prema suparničkom golu i utakmica je otvorena na najbolji mogući način. Jedno dijagonalno ubacivanje lopte sa strane i Ražov zabija prekrasan gol glavom u "paučinu". Golman je samo mogao pogledom ispratiti ovu loptu. U prvom dijelu igre kontroliramo igru i igramo daleko bolje od suparnika. Stvorili smo nekoliko izglednih prigoda za povećanje rezultata ali previše pojedinačnih rješenja i nespretnost u završnici glavni su razlog što je prvi dio završio "samo" 1:0. 
          Početak drugog dijela utakmice  donosi potpuno drugačiji odnos snaga na terenu. Gosti u otvaranju vrlo dobri, kontroliraju igru i naši su u tom dijelu igre potpuno nemoćni. Lopta je stalno pred našim vratima i gosti su stvorili dvije vrlo izgledne prigode za poravnanje rezultata. Gol jednostavno "visi u zraku" a to se i dogodilo u 57. minuti. Prmili smo zgoditak nakon naših nekoliko pogrešaka.  Gostujući igrač broj 10 imao je loptu na oko 35 metara od našeg gola, izbacio iz igre naša tri igrača i sa oko 25 metara prekrasnim udarcem savladao nemoćnog Voštinića. Dojam je da su igrači trebali puno bolje reagirati kod ovog zgoditka. Ovaj zgoditak kao da je "probudio" naše igrače jer od 60. minute igre preokret na terenu. Naša momčad je puno bolja, igramo dobro u polju, kontroliramo utakmicu i sve više pritiščemo suparnika pred njegova vrata ali bez prave završnice. U tom dijelu igre naši igrači nemaju pravih rješenja pred golom suparnika i kako se utakmica približavala završnici, sve je ukazivalo da će završiti neodlučenim rezultatom.  Međutim, u 84. minuti igre, Cvetković koji je ušao u igru u nastavku utakmice, dovodi našu momčad u vodstvo za konačnih 2:1. Danas smo teško ostvarili ovu pobjedu i ovo je ujedno pouka igračima da svaku utakmicu moraju odigrati maksimalno motivirani i koncentrirani svih 90 minuta da bi došli do pobjede. 
Pohvale igračima i treneru na pobjedničkom nizu, a nastavak je već u nedjelju u Sisku, kada igramo utakmicu 13. kola protiv Segeste.