Gorica - Sesvete 2 : 3 (1 : 0)

Subota, 24.08.2013.
Pregledano 1302 puta
Foto galerija
Foto galerija
Foto: Darko Blažinčić
Juniori su vrlo dobro otvorili utakmicu i dominirali su većim dijelom prvog poluvremena. U takvoj igri postigli smo i vodeći pogodak u završnom dijelu 1. poluvremena što je bio i rezultat poluvremena. Nastavak utakmica bio je repriza prvog dijela. Nakon jedne odlično izvedene akcije u 50. minuti dosuđen je kazneni udarac za našu momčad koji je realiziran. Kada se činilo da ćemo pobijediti u današnjoj utakmici, nakon samo nekoliko minuta kazneni udarac i za goste koji su smanjili na 2:1. Ovaj zgoditak kao je dao gostima krila jer su znatno pojačali tempo i pritisak prema našim vratima te u razmaku od 66. do 76. minute postigli još dva zgoditka i poveli 3:2. Naša je momčad u završnici pokušala postići barem izjednačujući zgoditak ali su gosti zatvorili sve prilaze prema svojim vratima i do kraja nije bilo promjene.

Moramo napomenuti da je naša momčad bila oslabljena neigranjem nekolicine standardnih igrača i u toj činjenici treba dijelom tražiti uzrok današnjeg poraza.

​Međutim glavu gore jer za predah nema vremena. Već u ponedjeljak 26.08. u 17.30  sati u Bistri se igra Kup utakmica NSZŽ protiv domaće momčadi a u srijedu 28.08. u 18.00 sati u Sigetu igramo prvenstvenu utakmicu 2. kola protiv Hrvatskog Dragovoljca.